Du har oprettet roller for en enkelt institution, I denne artikel vil vi gennemgå hvordan du kan se disse roller

Tilladelserne refererer til de funktioner du tidligere har angivet.

Check denne artikel for at lære hvordan man oprette roller for en enkelt institution

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en institution

Klik på navnet på institutionen hvor du ønsker at oprette en rolle. Hvis du har én institution vil du du komme på nedenstående side, når du logger ind.

Du vil blive ledt til Oversigt i den valgte institution.

Gå til siden Roller

Klik på Indstillinger ikonet.

Der er to måder du kan tilgå siden Roller

Gennem siden Indstillinger ved at gøre følgende:

• Klik Vis knappen under institutionens navn

Gennem siden Medarbejdere ved at gøre følgende:

• Klik Vis knappen under Medarbejder ikonet.

På siden Personale & tilgængelighedskontrol klik Håndter roller knappen

Du bliver ledt til institutionens rolle side.

Se brugere tildelt til rollen.

For at se brugerne tildelt til hver rolle, klik på tallet ved siden af navnet på rolle. Dette viser det antal af brugere som er tildelt denne rolle.

Eksemplet nedenunder viser, at der er 5 brugere tildelt til rollen benævnt Medarbejder.

Klik på tallet og en pop up med aller brugere tildelt til en rolle vil fremkomme.