Medarbejdere som bruger Parent i deres arbejder i institutionen har brug for at få tildelt specifikke tilladelser.

Forskellige medarbejdere kan med fordel have forskellige tilladelser, hvilket nemt tildeles gennem roller.

Hvis du ikke allerede har tildelt roller kan du læse følgende artikler:

Se denne artikel for at lære hvordan du opretter på tværs af organisationen/institutionen.

Se denne artikel for at lære hvordan du opretter roller for en enkelt institution.

For at tildele medarbejdere til en rolle følg følgende skridt:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en institution
Klik på navnet på den institution som ønsker oprettet en rolle. Hvis du kun har en institution vil du blive ledt til skrivebordet, når du logger ind.

Du bliver ledt til Oversigt for den valgte institution.

Gå til Indstillinger

Klik på Indstillinger ikonet for at komme til siden Indstillinger.

Gå til Personale & tilgængelighedskontrol

Klik på Vis knappen under Medarbejder ikonet for at komme til Personale & tilgængelighedskontrol siden.

Tildel rolle til Medarbejder

Gør følgende for at tildele en bruger til en rolle:

• Klik på flere Indstillinger menuen (3 vertikale prikker) til højre for den medarbejder du vil tildele en rolle. Derefter vælg Skift rolle muligheden.

• Eller klik på navn på rolle tildelt medarbejder.

En lille skærm vil pop up med medarbejderens information sammen med de roller som kan blive tildelt.

Vælg det Flueben ved siden af den rolle du ønsker tildelt til brugeren og klik på Gem knappen.