For at slette en rolle du har oprettet for en enkelt institution skal du gøre følgende.

Log ind på Parent

Brug dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto. 

Vælg en institution

Klik på navnet på institutionen du ønsker at rollen skal oprettes i. 

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution. 

Gå til Rolle siden

Klik på Indstillinger ikonet. 

Der er to måder at tilgå siden Roller

Gennem siden Indstillinger ved at gøre følgende:

  • Klik Vis knappen under navnet på institutionen.

Gennem siden Medarbejder ved at gøre følgende:

  • Klik Vis knappen under Medarbejder ikonet.

På siden Personale & tilgængelighedskontrol klik på Håndter roller knappen. 

Du bliver ledt til institutionens rolle side. 

Klik på Navn på Rolle

Klik på navnet på den rolle du ønsker at slette. I dette eksempel vil vi slette en rolle benævnt Medarbejder. Derefter klik på menuen med muligheder (tre horisontale muligheder) og vælg muligheden Slet.

En popup vil fremkomme for at bekræfte handlingen. Klik Ja.

Rollen vil forsvinde fra rolle siden.

Vigtigt: Vær sikker på, at du vil slette denne rolle, da den ikke kan gendannes. 

Did this answer your question?