Du har oprettet institutionsroller for alle institutioner. I denne artikel gennemgår vi hvordan du kan se disse roller.

Tilladelserne refererer til de funktioner du har oprettet tidligere.

Se denne artikel for at se hvordan institutionens roller er oprettet.

For at se disse tilladelser, også kaldt funktioner, gå genne følgende trin:

Log ind til Parent

Brug dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™  konto.

Gå til Rolle siden

Klik på Vis ikonet ved siden af "Roller" for at komme til Rolle siden.

Du bliver ledt til rollesiden.

De blå flueben er tilladelser/funktioner sat til disse roller.

Se denne artikel for at lære hvordan man redigerer institutionens roller.

Se brugere tildelt denne rolle

For at se brugere tildelt hver rolle, klik på tallet ved siden af rollenavnet. Dette viser antallet af brugere tildelt denne rolle.

Eksemplerne nedenfor viser at der er 6 brugere tildelt til rollen benævnt Personale.

Klik på tallet og en popup vil fremkomme med alle tildelte brugere.