For at slette en virksomhedsrolle bedes du følge disse trin:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Gå til Rolle siden

Klik på Vis knappen ved siden af Roller for at komme til Rolle siden. 

For at redigere rollen bedes du gøre følgende:

Klik på navnet på rollen

Klik på navnet på den rolle som du vil slette. 

Klik slet

Tryk på Slet muligheden i menuen. 

Et pop up vindue fremkommer for at bekræfte handlingen. Tryk Ja.

Rollen er slettet og vil ikke længere fremgå på Rollesiden.

Did this answer your question?