Når rollen er oprettet kan du have brug for at redigere denne ved at skifte eller slette navn eller tilføje tilladelser til rollen.

For at redigere en rolle du allerede har oprettet beds du følge disse trin.

Log ind på Parent

Brug dit brugernavn og password til at logge ind på din Parent konto.

Gå til Rolle siden

Klik på Vis knappen ved siden af "Roller" for at komme til Rolle siden.

For at påbegynde redigering af rollen skal du følge disse trin:

Klik på navn på Rolle

Klik på navn på rolle som du ønsker at redigere. I dette eksempel redigeres en rolle ved navn Kontakt.

Navnet bliver nu redigerbart og du kan skifte dette nu.

Vælg Rolle funktioner
For at give rollen specifikke funktioner skal følgende trin følges:

• Vælg flueben ved siden af typen af funktion som du vil tildele rollen. Fluebenet bliver nu blåt, når funktionen er aktiv.
  • Klik på det blå flueben ved siden af navnet på rollen.

For at fortryde alle ændringer til denne rolle klik Fortryd.