Klik op de naam van de instelling waar u een document wilt toevoegen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar de Lijsten pagina

Klik op het Hulpprogramma's icoon en klik vervolgens op de knop Tonen onder Lijsten.

Maak een lijst aan

Om een lijst aan te maken volgt u de onderstaande stappen:

• Klik op de knop Lijst aanmaken.
  • Klik op de knop Kolom toevoegen en kies de informatie die u in uw lijst wilt opnemen in het drop-down menu.

Kies de filters die u op de lijst wilt toepassen. Dit zijn:

• Status: kies of u actuele, aankomende, teruggetrokken of alle drie de statussen van kinderen in de lijst wilt opnemen.
  • Tonen: kies ervoor kinderen gedurende een bepaalde periode te filteren met behulp van hun incheckgegevens.
  • Leeftijd: kies de leeftijdscategorie van de kinderen die u in uw lijst wilt opnemen.
  • Geslacht: kies het geslacht van de kinderen die u in uw lijst wilt opnemen.
  • Contactgegevens: kies welke informatie het contact moet hebben om opgenomen te worden in uw lijst. Als u bijvoorbeeld alleen contactpersonen met een e-mailadres wilt opnemen, selecteert u de optie Ja in het drop-down menu onder E-mailadres.
  • Relatie tot kind: kies ervoor om de lijst te filteren op de relatie van het contact tot het kind.
  • Gezondheidsinformatie: kies ervoor om de lijst te filteren op de gezondheidsinformatie van het kind.

Wanneer u klaar bent met het aanmaken van de lijst, typt u links bovenaan de Lijstnaam en klikt u op de knop Opslaan.

Bewerk een lijst

U kunt een reeds bestaande lijst bewerken door het volgende te doen:

• Zoek de lijst die u wilt wijzigen en klik erop of selecteer de optie Bewerken in het optiemenu (drie horizontale stippen) rechts van de lijstnaam.
  • Wijzig de filters, gegevens of de lijstnaam.
  • Klik op de knop Opslaan en uw lijst wordt bijgewerkt.

Verwijder een lijst

• Zoek de lijst die u wilt verwijderen.
  • Selecteer de optie Verwijderen in het optiemenu (drie horizontale stippen) rechts van de lijstnaam.
  • Klik op Ja in het pop-up venster dat verschijnt. LET, MORGEN EVEN WIJZIGEN TEKST POP-UP VENSTER

Afdrukken van een lijst

• Zoek de lijst die u wilt afdrukken.
  • Klik op de lijstnaam en klik vervolgens op de knop Downloaden.
  • Kies het formaat dat u wilt downloaden (PDF of CSV).
  • De afdrukbare versie van de lijst verschijnt en u kunt kiezen om deze te downloaden of af te drukken.

Opmerking: U kunt ook de optie Afdrukken selecteren in het optiemenu (drie horizontale stippen) rechts van de lijstnaam.