Wijzigen van uw wachtwoord

Om uw wachtwoord te wijzigen wanneer u al bent ingelogd op uw account:

1. Klik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op de optie Accountinstellingen in het drop-down menu.
  3. Klik op de icoon met een slotje.
  4.  Typ uw huidige en nieuwe wachtwoord en klik op de knop Opslaan.

Resetten van uw wachtwoord

• Ga naar Parent.eu of open uw app.
  • Klik op Bent u uw wachtwoord vergeten?
  • Op de pagina die verschijnt, voert u uw e-mailadres in en klikt u op de knop Herstellen
  • Wij sturen u een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u geen toegang meer heeft tot het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, neemt u dan contact op met de systeembeheerder om het te wijzigen.
  • Check uw e-mail en volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.