Parent ™ heeft vele talen om uit te kiezen, zodat u de website of app in de door u gewenste taal kunt gebruiken.

Volg de onderstaande stappen om de taalinstelling te wijzigen.

1. Klik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op de optie Accountinstellingen in het drop-down menu.
  3. Klik op het tabblad Taal (icoon met tekstballonetje en een A)

Kies de gewenste taal waarin u de website of app wilt gebruiken. Klik vervolgens op de knop Taal wijzigen onderaan de talenlijst.