Parent™ heeft zowel e-mail als pushmeldingen. Bij pushmeldingen krijgt u een melding, ook als u de website of app niet open heeft staan.

Volg de onderstaande stappen om de meldingsinstellingen te wijzigen.

1. Klik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op de optie Accountinstellingen in het drop-down menu.
  3. Klik op het tabblad Meldingen (icoon met een belletje)

Als u meldingen wilt ontvangen, houdt u het vinkje naast de melding aan. Als u géén meldingen wilt ontvangen, klikt u op het vinkje en zorgt u ervoor dat het vakje leeg is. U kunt bij de verschillende meldingen kiezen of u deze wel of niet wilt ontvangen. Als u klaar bent, klikt u op de knop Opslaan.