Als ouder wilt u mogelijk meer contactpersonen toevoegen aan het profiel van uw kind, zodat deze toegang hebben tot de nieuwsberichten, galerij en evenementen. U kunt ook een contactpersoon toevoegen die enkel uw kind kan ophalen zonder toegang te hebben tot het profiel van het kind. Hieronder leggen wij uit hoe u een nieuw contactpersoon voor uw kind kunt toevoegen.

Als u de app gebruikt

• Open de app en klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel.
  • Klik op het tabblad Contactpersonen en klik vervolgens op de knop +Contactpersoon toevoegen.
  • Vul de vereiste gegevens in van de contactpersoon die u wilt toevoegen. Als u wilt dat de nieuwe contactpersoon toegang heeft tot het profiel, vergeet dan niet om de optie Toegang geven aan te zetten (middels de schuifknop) en een e-mailadres toe te voegen.
  • Klik op de knop Aanmaken als u klaar bent.

Als u de website gebruikt

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Voeg een nieuw contactpersoon toe

• Klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel .
  • Klik op het tabblad Contactpersonen en klik vervolgens op de knop +Contactpersoon toevoegen.
  • Vul de vereiste gegevens in van de contactpersoon die u wilt toevoegen. Als u wilt dat de nieuwe contactpersoon toegang heeft tot het profiel, vergeet dan niet om de optie Toegang geven aan te zetten (middels de schuifknop) en een e-mailadres toe te voegen.
  • Klik op de knop Aanmaken als u klaar bent.