U kunt alle gegevens met betrekking tot de gezondheid van een kind bekijken door de onderstaande stappen te volgen:

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de gezondheidsgegevens van een kind wilt bekijken en bewerken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Selecteer een klas

Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Ga naar het profiel van het kind

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt een menu, klik op Profiel

Ga naar het tabblad Gezondheid

Klik op het tabblad Gezondheid om alle gezondheidsgegevens van het kind te bekijken.

Bewerk gezondheidsgegevens

Om de gezondheidsgegevens van een kind te bewerken klikt u op Bewerken. U kunt nu de volgende informatie bewerken:

• Allergieën: voeg alle allergieën toe die het kind heeft.
  • Tolereert penicilline: schakel de schakelaar in als het kind penicilline verdraagt en uit als het kind een intolerantie heeft.
  • Speciale voedingsvoorschriften: voeg informatie toe over speciale voedingsvoorschriften van het kind.
  • Vaccinaties: voeg informatie toe over vaccinaties van het kind.
  • Gegevens huisarts: voeg informatie over de huisarts van het kind toe, waaronder: naam, adres en telefoonnummer.

Als u klaar bent klikt u op de knop Opslaan.