Als de kalender van de instelling een beetje druk is en u de kalender van een specifiek kind wilt bekijken, volgt u de onderstaande stappen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de kalender van een kind wilt bekijken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Selecteer een klas

Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Ga naar het profiel van het kind

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt een menu, klik op Profiel

Klik vervolgens op het tabblad Kalender om de kalender van het kind te bekijken.

U kunt de volgende informatie via de kalender volgen:

• In- en uitchecktijden
  • Maaltijden
  • Toiletbezoeken en verschoningen
  • Slaap- en wakkertijden
  • Evenementen
  • In- en uitstaptijden van de bus
  • Uitjes
  • Oei-meldingen
  • Humeur
  • Ziekte
  • Vakantie