Personeelsleden kunnen de ouders om bepaalde toestemmingen vragen, bijvoorbeeld kan het kind zwemmen?

Volg de onderstaande stappen om de lijst met toestemmingen te bekijken.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de lijst met toestemmingen van een kind wilt bekijken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt een menu, klik op Profiel

Scroll naar beneden voor de Toestemmingen lijst.