Volg de onderstaande stappen om de gegevens van een bestaand contactpersoon te bewerken.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u een bestaand contactpersonen van een kind wilt bewerken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Selecteer een klas

Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Ga naar het profiel van het kind

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt een menu, klik op Profiel

Bewerk contractpersoon

• Klik op het pictogram Contactpersonen.
  • Als u de website gebruikt, klikt u op Opties (drie verticale stippen) naast de contactpersoon die u wilt bewerken en selecteert u Bewerken.
  • Als u de mobiele applicatie gebruikt klikt u op de contactpersoon en vervolgens op Bewerken.
  • Bewerk de gegevens die u wilt wijzigen en klik op Opslaan als u klaar bent.