Om een nieuw contactpersoon aan het profiel van een kind toe te voegen, volgt u onderstaande stappen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u een nieuw contactpersoon aan het profiel van een kind wilt toevoegen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Selecteer een klas

Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Ga naar het profiel van het kind

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt een menu, klik op Profiel

Voeg een nieuw contactpersoon toe

• Klik op Contactpersonen om de lijst met contactpersonen van een kind te bekijken.
  • Klik op de knop +Contactpersoon toevoegen.
  • Vul de vereiste contactgegevens in en klik op de knop Aanmaken wanneer u klaar bent.

Opmerking: vergeet niet de optie Toegang verlenen te selecteren voor contactpersonen die toegang hebben tot het profiel van het kind. Wanneer de schakelknop is ingeschakeld, moet u een rol kiezen: Ouder *, Familie **, Ophalen ***.

*Ouder:
Het contact met de ouder-rol heeft toegang tot alles met betrekking tot het kind. Hij/zij kan foto's bekijken, berichten lezen, privéberichten ontvangen, uitnodigingen ontvangen en het overzichtsprofiel van het kind inzien.

** Familie:
Het contact met de familie-rol mag het kind ophalen, maar ook foto's en nieuwsberichten bekijken. Dit wordt aanbevolen voor grootouders en andere familieleden.

*** Ophalen:
Het contact met de ophaal-rol mag alleen het kind ophalen.