U kunt de lijst met contactpersonen bekijken die voor een specifiek kind is aangemaakt.

Om de lijst met contactpersonen te bekijken, volgt u de onderstaande stappen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de contactpersonen van een kind wilt bekijken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Selecteer een klas

Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Ga naar het profiel van het kind

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt een menu, klik op Profiel

Klik vervolgens op Contactpersonen om de lijst met contactpersonen van een kind te bekijken. Voor meer gegevens van een specifiek contactpersoon kunt u op de naam van de contactpersoon klikken.

U kunt de volgende informatie van elk contactpersoon bekijken door op de naam van de contactpersoon te klikken:

• Volledige naam: de volledige naam van de contactpersoon.
  • Relatie tot kind: de relatie van de contactpersoon tot het kind.
  • Toegang geven: Als u over de toestemming beschikt, kunt u de contactpersoon toegang geven tot het profiel van het kind.
  • E-mailadres: Het e-mailadres van de contactpersoon.
  • Mobiel nummer: het mobiele telefoonnummer van de contactpersoon.
  • Telefoonnummer: het telefoonnummer van de contactpersoon.
  • Adres: het adres van de contactpersoon.