Ouders kunnen iemand een ophaal-rol toewijzen, zodat een kind kan worden opgehaald door iemand anders dan de ouders.

Als u informatie wilt bekijken over wie op een bepaalde dag het kind komt ophalen, volgt u de onderstaande stappen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de ophaalinformatie van een kind wilt bekijken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Selecteer een klas

Selecteer de klas van het kind in de klassenlijst die te zien is in het Dashboard.

Ga naar het profiel van het kind

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt onderaan een menu, klik op Profiel

U kunt zien wie het kind ophaalt onder de profielfoto van het kind.

Opmerking: deze informatie is ook toegankelijk via het Dashboard en wordt weergegeven onder het fotopictogram van het kind in de klas waaraan ze zijn toegewezen.