Omdat de kalender alle activiteiten van de instelling of de klas bevat, is er een dagrapport ontworpen om de dagelijkse activiteiten van elk kind uit te filteren. Dit maakt het gemakkelijker om in te zien wat een specifiek kind de hele dag heeft gedaan.

Hieronder leggen wij uit hoe u het dagrapport van een kind kunt bekijken.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u het dagrapport van een kind wilt inzien. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Selecteer een klas

Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Ga naar het profiel van het kind

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt een menu, klik op Profiel

Nu kunt u alle informatie op de profielpagina van het kind zien. Scroll naar beneden om het dagrapport van het kind te zien.

Opmerking: Door op < of > te klikken kunt u de dagen wijzigen en zodoende kunt u dagrapporten terugkijken.