Parent ™ geeft u een eenvoudig te begrijpen grafiek met de dagen van afwezigheid van alle kinderen. Volg gemakkelijk ziek- en vakantiedagen voor elk kind door de onderstaande stappen te volgen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de klas van een kind wilt wijzigen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Selecteer een klas

Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Ga naar het profiel van het kind

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt een menu, klik op Profiel.

Nu kunt u alle informatie op de profielpagina van het kind zien. Scroll naar beneden om de afwezigheid grafiek te zien.

• Geplande vakantiedagen, vakantiedagen en ziektedagen zijn allemaal te zien in de grafiek.
  • Groene balken zijn voor geplande vakanties terwijl rode balken voor ziektedagen zijn.
  • Als u met de muis over een grafiekbalk beweegt, wordt het aantal dagen afwezigheid in die maand weergegeven.