Instellingen hebben vaak uitjes geregeld voor de kinderen. Voer de volgende stappen uit om de status van een uitje van een kind (of meerdere kinderen) te melden.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Selecteer een klas

De website opent automatisch bij het Dashboard. Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Meld de status van een uitje

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.
  • Klik op het Uitje icoon in het menu dat verschijnt. Een pop-upvenster met het geselecteerde kind (of kinderen indien u meerdere kinderen heeft geselecteerd) zal verschijnen.
  • Als u wilt melden dat een kind op een uitje is, selecteert u het tabblad Op uitje en kiest u Nu of voegt u de tijd in waarop het uitje is gestart.
  • Als u wilt melden dat een kind terug is van een uitje, selecteert u het tabblad Terug van uitje en kiest u Nu of voegt u de tijd in waarop het uitje is gestart.
  • Klik op de knop Indienen als u klaar bent.

Opmerking: als u dezelfde tijd wilt melden van meerdere kinderen kunt u helemaal bovenaan de tijd invoeren en vervolgens daaronder op Alles selecteren klikken.