Ga als volgt te werk om de geplande vakanties te bekijken en te zien wie er heeft gereageerd:

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waarvan u de vakantielijst wilt inzien. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar de Aanwezigheid Vakantiedagen pagina

Klik op het Hulpprogramma's icoon en klik vervolgens op de knop Tonen onder Aanwezigheid vakantiedagen.

Bekijk reacties op vakantiedagen

Klik op de vakantie waarvan u de reacties wilt bekijken en een pop-upvenster met de gegevens zal verschijnen.

Klik op de knop Alle reacties bekijken. U kunt nu bekijken wie er heeft gereageerd en wie er (nog) niet heeft gereageerd.