U kunt een reeds aangemaakte vakantie met een aanwezigheidsverzoek bewerken door de onderstaande stappen te volgen:

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u vakantiedagen wilt inplannen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar de Aanwezigheid Vakantiedagen pagina

Klik op het Hulpprogramma's icoon en klik vervolgens op de knop Tonen onder Aanwezigheid vakantiedagen.

Bewerk een vakantie

Volg de onderstaande stappen:

• Klik in de weergegeven lijst met vakanties op de vakantie die u wilt bewerken.
  • Klik op Opties (drie horizontale stippen) in de rechterbovenhoek van het pop-upvenster.
  • Klik op Bewerken.

U kunt nu alle velden bewerken. Klik op de knop Opslaan als u klaar bent.