Het nieuwsoverzicht wordt gebruikt om ouders en personeelsleden op de hoogte te houden van wat er in uw instelling gebeurt. U kunt nieuwsberichten bekijken, bewerken en verwijderen door de onderstaande stappen te volgen.

Bij gebruik van de website

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Ga naar het nieuwsoverzicht

U kunt naar het nieuwsoverzicht gaan door op het icoon Nieuwsoverzicht te klikken.

Bewerk een nieuwsbericht

• Zoek het bericht dat u wilt bewerken en klik op Opties (drie horizontale stippen).
  • Klik vervolgens op Bewerken.
  • Bewerk het bericht en klik op de knop Opslaan als u klaar bent.

Verwijder een nieuwsbericht

• Zoek het bericht die u wilt verwijderen en klik op Opties (drie horizontale stippen).
  • Klik vervolgens op Verwijderen.

• Als de waarschuwing verschijnt klikt u op de knop Ja als u zeker weet dat u het bericht wilt verwijderen.

Bij gebruik van de Parent™ App

Als u de Parent™ App gebruikt volgt u de onderstaande stappen.

Bewerk een nieuwsbericht

• Ga naar het nieuwsoverzicht door op het icoon Nieuwsoverzicht te klikken.
  • Zoek het bericht dat u wilt bewerken en klik op de drie horizontale stippen in de rechterbovenhoek van het bericht.
  • Klik vervolgens op Bewerken.
  • Bewerk het bericht en klik op de knop Plaatsen als u klaar bent.

Verwijder een nieuwsbericht

• Ga naar het nieuwsoverzicht door op het icoon Nieuwsoverzicht te klikken.
  • Zoek het bericht dat u wilt bewerken en klik op de drie horizontale stippen in de rechterbovenhoek van het bericht.
  • Klik vervolgens op Verwijderen.
  • Als de waarschuwing verschijnt klikt u op de knop Ja als u zeker weet dat u het bericht wilt verwijderen.