Het nieuwsoverzicht wordt gebruikt om ouders en personeelsleden op de hoogte te houden van wat er in uw instelling gebeurt. Personeelsleden die toegang hebben gekregen, kunnen berichten plaatsen via het nieuwsoverzicht.

Bij gebruik van de website

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Ga naar het nieuwsoverzicht

U kunt naar het nieuwsoverzicht gaan door op het icoon Nieuwsoverzicht te klikken.

Maak een nieuwsbericht aan

• Selecteer de ontvangers die het bericht kunnen bekijken via het drop-down menu achter Aan:.
  • Schrijf in het veld daaronder het nieuwsbericht dat u wilt plaatsen.
  • Upload eventuele bestanden die u aan het bericht wilt toevoegen door op de knop Bestanden uploaden te klikken en de bestanden te selecteren.
  • Klik op de knop Plaatsen.

Bij gebruik van de Parentâ„¢ App

Als u de Parentâ„¢ App gebruikt volgt u de onderstaande stappen.

Maak een nieuwsbericht aan

• Ga naar het nieuwsoverzicht door op het icoon Nieuwsoverzicht te klikken.
  • Klik op de knop Plaatsen.
  • Selecteer de ontvangers die het bericht kunnen bekijken door op Zoeken naar ontvangers te klikken.
  • Schrijf in het veld daaronder het nieuwsbericht dat u wilt plaatsen.
  • Upload eventuele bestanden die u aan het bericht wilt toevoegen door op de knop Bestanden uploaden te klikken en de bestanden te selecteren.
  • Klik op de knop Plaatsen.