U kunt documenten aan uw instelling toevoegen, zoals bijvoorbeeld beleid en voorwaarden. Volg deze stappen om documenten toe te voegen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u een document wilt toevoegen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar de Documenten pagina

Klik op het Hulpprogramma's icoon en klik vervolgens op de knop Tonen onder Documenten.

Maak een map aan

• Blader naar waar u de map wilt toevoegen.
  • Klik op de knop Map aanmaken.
  • Vul de naam die u aan de map wilt geven in en klik op de knop Map aanmaken.

Een document uploaden

• Blader naar de map waar u een document wilt uploaden.
  • Klik op de knop Document uploaden.
  • Navigeer naar waar het document dat u wilt uploaden zich bevindt.
  • Kies het document en klik op Openen.

Een document verplaatsen

• Blader naar de map waarin het document staat dat u wilt verwijderen.
  • Klik op Opties (drie horizontale stippen) en kies Verplaatsen naar.
  • Kies het pictogram > naast de map waarnaar u het document wilt verplaatsen.
  • Klik op de knop Verplaatsen.

Een document hernoemen

• Blader naar de map waarin het document staat dat u wilt hernoemen.
  • Klik op Opties (drie horizontale stippen) en kies Hernoemen.
  • Typ de nieuwe documentnaam in en klik op de knop Opslaan.

Een document verwijderen

• Blader naar de map waarin het document staat dat u wilt verwijderen.
  • Klik op Opties (drie horizontale stippen) en kies Verwijderen.
  • Als de waarschuwing verschijnt klikt u op de knop Ja als u zeker weet dat u het document wilt verwijderen.