Mogelijk moet u toestemming van een ouder van een kind krijgen om bepaalde activiteiten te doen in uw instelling. Ga als volgt te werk om een toestemmingsverzoek aan te maken.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u een toestemmingsverzoek wilt aanmaken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan..

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar de Toestemmingsverklaringen pagina

Klik op het Hulpprogramma's icoon en klik vervolgens op de knop Tonen onder Toestemmingsverklaringen ouders

Toestemmingsverzoek aanmaken

• Vul de Titel in van het toestemmingsverzoek die u wilt aanmaken.
  • Kies de Ontvangers uit de lijst met ontvangers in uw instelling.
  • Vul een Omschrijving in van het toestemmingsverzoek als het meer uitleg nodig heeft.
  • Als u klaar bent klikt u op de knop +Nieuw verzoek toevoegen

Bekijk toestemmingen

Op dezelfde Toestemmingsverklaringen pagina vindt u ook een lijst van de aangemaakte toestemmingsverzoeken en de eventuele reacties daarop. Scroll naar beneden om een toestemmingsverzoek te kiezen en doe het volgende:

• Klik rechts van het toestemmingsverzoek op Opties (drie verticale stippen).
  • Kies de optie Tonen reacties.

Op de nieuw geopende pagina kunt zien wie toestemming heeft gegeven en wie niet.

Toestemmingsverzoek verwijderen

Op dezelfde Toestemmingsverklaringen pagina vindt u ook een lijst van de aangemaakte toestemmingsverzoeken. Scroll naar beneden om een toestemmingsverzoek te kiezen en doe het volgende:

• Klik rechts van het toestemmingsverzoek op Opties (drie verticale stippen).
  • Kies de optie Verwijderen.
  • Als de waarschuwing verschijnt klikt u op de knop Ja als u zeker weet dat u het toestemmingsverzoek wilt verwijderen.