Bij gebruik van de Check-In App

Als u de Check-In App gebruikt op uw tablet of iPad volgt u de onderstaande stappen.

• Selecteer het Personeel icoon.
  • Selecteer het personeelslid dat in- of uitgecheckt moet worden.
  • Selecteer de klas waar het personeelslid ingecheckt moet worden.
  • Selecteer de tijd dat het personeelslid naar verwachting uit zal checken.
  • Klik op de knop Inchecken.

Opmerking: volg dezelfde stappen voor het uitchecken van een personeelslid. De Inchecken knop is automatisch gewijzigd in een Uitchecken knop.

Bij gebruik van de Parent™ App

Als u de Parent™ App gebruikt volgt u de onderstaande stappen.

Selecteer een klas

Klik op Dashboard en selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

• Selecteer de klas waar het personeelslid moet worden ingecheckt.
  • Selecteer één of meerdere personeelsleden door op het foto pictogram van het personeelslid te klikken. Vervolgens klikt u in het menu op Status.
  • Klik op de Inchecken of uitchecken icoon.

Bij gebruik van de website

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Selecteer een klas

• Selecteer de klas waar het personeelslid moet worden ingecheckt.
  • Selecteer één of meerdere personeelsleden door op het foto pictogram van het personeelslid te klikken. Vervolgens klikt u in het menu op Status.
  • Klik op de Inchecken of uitchecken icoon.