Wanneer personeelsleden de instelling om welke reden dan ook verlaten, moet u ze verwijderen zodat zij geen toegang meer hebben tot uw instelling. U kunt dit doen door de onderstaande stappen te volgen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u het profiel van een personeelslid wilt verwijderen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar het profiel van een personeelslid

U kunt naar het profiel van een personeelslid gaan via één van de volgende manieren:

1. Ga naar de Personeel en toegangscontrole pagina door op het Opties icoon te klikken en vervolgens op de knop Tonen te klikken onder het Personeel icoon.
  2. Ga naar het Dashboard en klik op de klas waaraan het personeelslid is toegewezen. Klik vervolgens op het foto pictogram van het personeelslid en klik in het menu dat verschijnt op het Profiel icoon.

Profiel verwijderen

• U wordt doorgeleid naar de profielpagina van het personeelslid.
  • Klik op Bewerken in de rechterbovenhoek van het profiel.
  • Vul de Laatste dag in dat het personeelslid in de instelling werkt.
  • Klik op de knop Opslaan als u klaar bent.