Nu u rollen en klassen (en/of andere ruimtes) voor uw instelling heeft aangemaakt, kunt u personeelsleden toevoegen en deze aan een klas/ruimte toewijzen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u een personeelslid wilt toevoegen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar Opties

Klik op het Opties icoon om naar de Opties pagina te gaan.

Ga naar de Personeel en toegangscontrole pagina

Klik eerst op het pictogram Opties en klik vervolgens op de knop Tonen onder het pictogram Personeel.

Voeg een personeelslid toe aan uw instelling

Om een nieuw personeelslid toe te voegen aan uw instelling vult u de volgende informatie in:

• Naam medewerker: typ hier de naam van het personeelslid.
  • E-mailadres: typ hier het e-mailadres van het personeelslid.
  • Selecteer een klas: Kies de klas waaraan het personeelslid zal worden toegewezen.
  • Als u klaar bent klikt u op de knop +Voeg personeelslid toe.

Nu kunt u rollen aan uw personeelsleden toewijzen door dit artikel te lezen.