Kinderen groeien op en moeten op een gegeven moment de kinderopvang verlaten. In dat geval moet u een kind in uw instelling intrekken. Om een kind in te trekken voert u de volgende stappen uit.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u een kind wilt intrekken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar het profiel van het kind

U kunt naar het profiel van een kind gaan via één van de volgende manier:

1. Klik op het Opties icoon en vervolgens op de knop Tonen onder het Kinderen icoon. Een verschijnt een lijst met alle kinderen. U klikt op het foto pictogram van het kind dat u wilt verwijderen.
  2. Klik op het Dashboard icoon en klik op de klas waar het kind in zit. Klik vervolgens op het foto pictogram van het kind en klik in het menu dat onderaan verschijnt op Profiel.

Intrekken van een kind

• U wordt doorgeleid naar de profielpagina van het kind.
  • Klik op Bewerken in de rechterbovenhoek naast de profielfoto van het kind.
  • Vul de Laatste dag in dat het kind aanwezig was in de instelling.
  • Klik op de knop Opslaan.
  • Een icoon met de tekst Ingetrokken zal onder de profielfoto van het kind verschijnen.