Bekijk en bewerk uw instellingsgegevens door de volgende stappen uit te voeren.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de instellingsgegevens wilt bekijken en bewerken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar Opties

Klik op het Opties icoon om naar de Opties pagina te gaan.

Toegang tot instellingsgegevens

Klik op Bekijk alle details onder de naam van de instelling om naar de pagina met instellingsgegevens te gaan.

Bekijk en bewerk instellingsgegevens

Nu kunt u de instellingsgegevens bekijken en bewerken door in de tekstvelden te typen die u wilt veranderen. Als u klaar bent met bewerken klikt u op de knop Opslaan.

De instellingsgegevens zijn

• Naam: de naam van de instelling
  • Adres: het adres is onderverdeeld in Straat, Postcode, Land en Plaatsnaam
  • Contactpersoon: de naam van de contactpersoon van de instelling. Deze is alleen bewerkbaar door beheerders.
  • E-mailadres: het e-mailadres van de contactpersoon van de instelling. Deze is alleen bewerkbaar door beheerders.
  • Website: de website van de instelling.
  • Telefoonnummer: het telefoonnummer van de instelling.
  • Breedtegraad: dit is de breedtegraad van de instelling op de kaart.
  • Lengtegraad: dit is de lengtegraad van de insteling op de kaart.
  • Tijdzone: de tijdzone waarin het instituut zich bevindt.
  • Start week: kies de startdag van de week voor de instelling.
  • Incheckdiameter: de maximale diameter die is toegestaan voor het inchecken van een kind.
  • Datumindeling: kies de datumindeling.
  • Tijdsindeling: kies de tijdsindeling.
  • Weeknummers weergeven: dit toont het weeknummer (weeknummer in het jaar) op de kalender wanneer deze is ingeschakeld.
  • Schakel AVG-functie in: indien ingeschakeld, kunt u selecteren hoelang het systeem gegevens van ingetrokken kinderen bewaart voordat ze volledig uit het systeem worden verwijderd.