Met Parent kunt u een personeelslid of meerdere personeelsleden uit een rol verwijderen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u een rol wilt toewijzen aan een personeelslid.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar Opties

Klik op het Opties icoon om naar de Opties pagina te gaan.

Ga naar de Personeel en toegangscontrole pagina

Klik op de knop Tonen onder het Personeel icoon om naar de Personeel en toegangscontrole pagina te gaan.

Verwijder personeelslid van een toegewezen rol

Om een personeelslid te verwijderen van een toegewezen rol doet u het volgende:

• Klik op de 3 verticale stippen naast het personeelslid waaraan u een rol wilt toewijzen. Kies vervolgens de optie Rol veranderen.

• Of klik op de rol (blauw weergegeven) die reeds is toegewezen aan het personeelslid.

Er verschijnt een klein scherm met de informatie van het personeelslid en de rollen waaraan ze kunnen worden toegewezen.

Selecteer het vinkje naast Verwijder rol en klik op de knop Opslaan.