Personeelsleden die Parent gebruiken voor hun werk bij uw organisatie, moeten specifieke rechten krijgen.

Verschillende personeelsleden kunnen verschillende rechten vereisen.  Dit kan gemakkelijk worden afgestemd door middel van verschillende rollen.

Als u nog geen rollen heeft aangemaakt, lees dan eerste de volgende artikelen:

Rollen aanmaken voor gebruikers (bijvoorbeeld personeel en ouders) in uw organisatie [voor beheerders]
of
Rollen aanmaken voor gebruikers binnen één instelling [voor beheerders]

Om een rol toe te wijzen aan een personeelslid, voert u de volgende stappen uit:

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u een rol wilt toewijzen aan een personeelslid. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar Opties

Klik op het Opties icoon om naar de Opties pagina te gaan.

Ga naar de Personeel en toegangscontrole pagina

Klik op de knop Tonen onder het Personeel icoon om naar de Personeel en toegangscontrole pagina te gaan.

Wijs rol toe aan personeelslid

Om een rol toe te wijzen aan een personeelslid doet u het volgende:

• Klik op de 3 verticale stippen naast het personeelslid waaraan u een rol wilt toewijzen. Kies vervolgens de optie Rol veranderen.

• Of klik op de rol (blauw weergegeven) die reeds is toegewezen aan het personeelslid.

Er verschijnt een klein scherm met de informatie van het personeelslid en de rollen waaraan ze kunnen worden toegewezen.

Selecteer het vinkje naast de rol waaraan u de gebruiker wilt toewijzen en klik op de knop Opslaan.