In de galerij van het kind worden alle foto's weergegeven waarin het kind is getagd. Dit is ook de plaats waar u elk document of video kunt vinden die is geüpload in het nieuwsoverzicht.

Hieronder leggen wij uit hoe u de gallerij van een kind kunt bekijken.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de klas van een kind wilt wijzigen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Selecteer een klas

Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Ga naar het profiel van het kind

Selecteer een kind uit de lijst met kinderen. Er verschijnt een menu, klik op Profiel.

Nu kunt u alle informatie op de profielpagina van het kind zien. Scroll naar beneden om alle toegevoegde foto's, video's en documenten te zien. U kunt deze openen door er simpelweg op te klikken.

Opmerking: Elk document en elke video die door de instelling wordt gedeeld via het nieuwsoverzicht, wordt automatisch toegevoegd aan de galerij van het kind. Foto's worden alleen in de galerij toegevoegd als het kind is getagd.