Er zijn twee manieren om de vakantiedagen van een kind te melden.

Middels het Dashboard

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.
  • Klik op het Vakantie icoon in het menu dat verschijnt. Een pop-upvenster met het geselecteerde kind (of kinderen indien u meerdere kinderen heeft geselecteerd) zal verschijnen.
  • Selecteer de startdatum en de einddatum van de vakantiedagen die u wilt melden. U kunt ook een notitie toevoegen.
  • Klik op de knop Indienen als u klaar bent.

Middels het kindprofiel

• Selecteer één kind door op het foto pictogram te klikken en klik vervolgens op Profiel in het menu dat onderaan verschijnt. Als u meer dan één kind selecteert, wordt Profiel gedimd en kunt u er niet op klikken.
  • In het kindprofiel klikt u op de knop Vakantie melden
  • Een pop-upvenster zal verschijnen.
  • Selecteer de startdatum en de einddatum van de vakantiedagen die u wilt melden. U kunt ook een notitie toevoegen.