Kinderen kunnen ziek worden en een paar dagen rust nemen. Hou de afwezigheid wegens ziekte bij door de onderstaande stappen te volgen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Selecteer een klas

De website opent automatisch bij het Dashboard. Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Er zijn twee manieren om een kind ziek te melden.

Middels het Dashboard

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.
  • Klik op het Ziek icoon in het menu dat verschijnt. Een pop-upvenster met het geselecteerde kind (of kinderen indien u meerdere kinderen heeft geselecteerd) zal verschijnen.
  • Selecteer de startdatum en de einddatum van de dagen dat u een kind ziek wilt melden. Als de einddatum nog niet bekend is, vult u een verwachte einddatum in. Dit kan gemakkelijk worden aangepast zodra het kind weer beter is. U kunt ook een notitie toevoegen.
  • Klik op de knop Indienen als u klaar bent.

Middels het kindprofiel

• Selecteer één kind door op het foto pictogram te klikken en klik vervolgens op Profiel in het menu dat onderaan verschijnt. Als u meer dan één kind selecteert, wordt Profiel gedimd en kunt u er niet op klikken.
  • In het kindprofiel klikt u op de knop Ziek melden.
  • Een pop-upvenster zal verschijnen.
  • Selecteer de startdatum en de einddatum van de dagen dat u een kind ziek wilt melden. Als de einddatum nog niet bekend is, vult u een verwachte einddatum in. Dit kan gemakkelijk worden aangepast zodra het kind weer beter is. U kunt ook een notitie toevoegen.