Kinderen kunnen overdag verschillende gemoedstoestanden hebben en u kunt deze gemakkelijk melden met behulp van de volgende stappen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Selecteer een klas

De website opent automatisch bij het Dashboard. Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Meld Humeur

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.
  • Klik op het Humeur icoon in het menu dat verschijnt. Een pop-upvenster met het geselecteerde kind (of kinderen indien u meerdere kinderen heeft geselecteerd) zal verschijnen.
  • Selecteer het humeur door op het rondje te klikken van één van de volgende opties: Blij, Tevreden, Onrustig en Slaperig