Als uw instelling een busdienst aanbiedt, kunt u deze functie gebruiken om bij te houden wanneer kinderen zijn ingestapt en wanneer ze zijn uitgestapt.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Selecteer een klas

De website opent automatisch bij het Dashboard. Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Meld de status van een busreis

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.
  • Klik op het Bus icoon in het menu dat verschijnt. Een pop-upvenster met het geselecteerde kind (of kinderen indien u meerdere kinderen heeft geselecteerd) zal verschijnen.
  • Als u de tijd meldt dat het kind is ingestapt, selecteert u bovenaan In de bus. Als u de tijd meldt dat het kind is uitgestapt, selecteert u Uit de bus. Uw keuze licht blauw op.
  • Vervolgens klikt u het rondje onder Nu als een kind net is ingestapt/uitgestapt óf u voert de tijd in dat het kind is ingestapt/uitgestapt.
  • Klik op de knop Indienen als u klaar bent.

Opmerking: als u dezelfde tijd wilt melden van meerdere kinderen kunt u helemaal bovenaan de tijd invoeren en vervolgens daaronder op Alles selecteren klikken.