Voldoende slaap is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Overdag op de kinderopvang zal een kind op bepaalde tijden ook slapen.

Met Parent ™ kunt u de slaap- en wakkertijden van een kind melden met slechts een paar klikken! Wij leggen hieronder uit hoe u dit kunt doen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Selecteer een klas

De website opent automatisch bij het Dashboard. Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Meld slaap- en wakkertijden

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.
  • Klik op het Slaap icoon in het menu dat verschijnt. Een pop-upvenster met het geselecteerde kind (of kinderen indien u meerdere kinderen heeft geselecteerd) zal verschijnen.
  • Als u de tijd meldt dat het kind ging geslapen, selecteert u bovenaan Slaap. Als u de tijd meldt dat het kind wakker werd, selecteert u Wakker geworden. Uw keuze licht blauw op.
  • U kunt selecteren wanneer elk kind ging slapen/wakker werd door het rondje aan te klikken onder de gewenste optie. Als een kind bijvoorbeeld net is gaan slapen, selecteert u Nu. Als het kind 10 minuten geleden ging slapen, selecteer dan -10 minuten.
  • U kunt ook de tijd waarop een kind ging slapen/wakker werd invoeren in de laatste kolom. U hoeft dan geen rondjes aan te klikken.
  • U kunt indien u dit wenst nog een notitie toevoegen.