Breng de ouders van een kind op de hoogte van de dagelijkse voedselconsumptie door de maaltijden van het kind te melden.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Selecteer een klas

De website opent automatisch bij het Dashboard. Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Meld maaltijden

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.
  • Klik op het Maaltijd icoon in het menu dat verschijnt. Een pop-upvenster met het geselecteerde kind (of kinderen indien u meerdere kinderen heeft geselecteerd) zal verschijnen.
  • Selecteer bovenaan om welk type maaltijd het gaat. Uw keuze licht blauw op.
  • Kies  de consumptie van elk geselecteerd kind door deze aan te vinken. De types die kunnen worden gekozen zijn Vol, Half, Een beetje en Niets.
  • U kunt Alles selecteren kiezen om dezelfde maaltijdconsumptie voor alle kinderen te rapporteren
  • Klik op de knop Indienen als u klaar bent.
  • Er verschijnt een klein maaltijdpictogram bij de profielfoto van het kind.