Als personeelslid kunt u eenvoudig de toiletbezoeken en/of verschoningen van het kind melden door deze stappen te volgen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Selecteer een klas

De website opent automatisch bij het Dashboard. Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

Meld toiletbezoeken en verschoningen

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.
  • Klik op het toilet icoon in het menu dat verschijnt. Een pop-upvenster met het geselecteerde kind (of kinderen indien u meerdere kinderen heeft geselecteerd) zal verschijnen.
  • Selecteer verschoning of toiletbezoek. Uw keuze licht blauw op.
  • Kies het type toiletbezoek of verschoning voor elk geselecteerd kind door deze aan te vinken. De types die kunnen worden gekozen zijn droog, nat en stoelgang.