Bij gebruik van de Check-In App

Als u de Check-In App gebruikt op uw tablet of iPad volgt u de volgende stappen.

• Selecteer de klas waar het kind in- of uitgecheckt moet worden.
  • Selecteer het kind dat in- of uitgecheckt moet worden.
  • Selecteer de persoon die het kind op zal halen en de verwachte ophaaltijd.
  • Tot slot klikt u op de knop Inchecken of Uitchecken. Uitchecken is alleen zichtbaar als het kind reeds is ingecheckt.

Bij gebruik van de Parent™ App

Als u de Parent™ App gebruikt volgt u de volgende stappen.

Selecteer een klas

Klik op Dashboard en selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.

(Image from mobile application)

• Tot slot klikt u op inchecken of uitchecken. Uitchecken is alleen zichtbaar als het kind reeds is ingecheckt.

Bij gebruik van de website

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Selecteer een klas

De website opent automatisch bij het Dashboard. Selecteer de klas van het kind in de lijst onder Klassen.

• Selecteer één of meerdere kinderen door op het foto pictogram van het kind te klikken. Vervolgens klikt u op Status.
  • Tot slot klikt u op inchecken of uitchecken. Uitchecken is alleen zichtbaar als het kind reeds is ingecheckt.