Op dit punt moet u al klassen hebben toegevoegd. Heeft u dit nog niet gedaan, leest u dan eerst in dit artikel hoe u dit kunt doen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u een nieuw kind aan een klas wilt toevoegen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Toegang tot het beheer van de kinderen

Klik eerst op het pictogram Opties en klik vervolgens op de knop Tonen onder Kinderen.

Voeg een nieuw kind toe

Om een nieuw kind toe te voegen vult u de volgende informatie in:

• Naam kind: typ hier de naam van het kind.
  • Geboortedatum: kies hier de geboortedatum van het kind.
  • Geslacht: selecteer het geslacht van het kind.
  • Selecteer een klas: selecteer hier de klas waar het kind in geplaats wordt.

De rest van de velden zijn niet verplicht, maar u kunt ze invullen als u over de informatie beschikt:

• Startdatum: kies hier de datum waarop het kind zal starten.
  • Naam ouder: typ hier de naam van een ouder van het kind.
  • E-mailadres ouder: typ hier het e-mailadres van een ouder van het kind.

Als u hiermee klaar bent klikt u rechts op de knop +Kind toevoegen.

Als u een e-mailadres van een ouder van het kind heeft toegevoegd, verschijnt er een pop-upvenster en kunt u het type toegang kiezen dat de ouder krijgt tot het profiel van het kind.