Er zijn evenementen waarvoor geen aanwezigheidsbevestiging nodig is, hier vindt u onderaan het evenement de knop Details bekijken. Door op die knop te drukken vindt u alle informatie over het evenement.

Wij leggen in dit artikel uit hoe u kunt reageren op een evenement waarvoor wel een aanwezigheidsbevestiging nodig is. Bij berichten waarvoor wel een aanwezigheidsbevestiging nodig is ziet u onderaan de knop Tonen en/of aanwezigheid bevestigen.

Doorloop de volgende stappen om te reageren op een door de instelling ingepland evenement.

Als u de app gebruikt

Wanneer u de app opent, is uw standaardtabblad het nieuwsoverzicht

Reageren op een evenement

• Als u nog niet op een evenement heeft gereageerd, klikt u op het  gewenste evenement.
  • Vervolgens klikt u op de knop Dien uw antwoord in.
  • Klik op Aanwezig of Niet aanwezig. Uw keuze licht groen op.
  • Als u heeft gekozen voor Aanwezig selecteert u het aantal kinderen die aanwezig zullen zijn. Als volwassenen ook mogen komen kiest u ook het aantal volwassenen die aanwezig zullen zijn.
  • Klik op de knop Indienen als u klaar bent.

Wijzigen van uw reactie bij een evenement

• U klikt als eerste op de knop Tonen en/of aanwezigheid bevestigen bij het evenement waar u uw reactie wilt wijzigen.
  • Vervolgens klikt u op de knop Uw reactie bewerken.
  • Bewerk uw aanwezigheid/afwezigheid en/of het aantal aanwezige personen.
  • Klik op de knop Indienen als u klaar bent.

Als u de website gebruikt

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™-account.

Ga naar het evenement

U kunt naar het evenement gaan op één van de volgende manieren:

1. Zoek het evenement in het Nieuwsoverzicht en klik op de knop Tonen en/of aanwezigheid bevestigen.
  2. Zoek het evenement in de Kalender en klik erop.

Reageren op een evenement

• Als u nog niet op een evenement heeft gereageerd, klikt u op het  gewenste evenement.
  • Een pop-upvenster met het evenement verschijnt.
  • Klik op aanwezig of Niet aanwezig. Uw keuze licht blauw op.
  • Als u heeft gekozen voor Aanwezig selecteert u het aantal kinderen die aanwezig zullen zijn. Als volwassenen ook mogen komen kiest u ook het aantal volwassenen die aanwezig zullen zijn. U kunt eventueel ook een notitie toevoegen als u dit wilt.