Als u de App gebruikt

Als u de vakantiedagen van uw kind wilt melden via de app, opent u de app en volgt u de volgende stappen.

Ga naar het profiel van uw kind

• Klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel.
  • Klik op de knop Vakantie melden.
  • Selecteer de begin- en einddatum van de vakantiedagen die u wilt melden. U kunt ook een notitie toevoegen.
  • Klik op Indienen als u klaar bent.

Als u de website gebruikt

Als u de vakantiedagen van uw kind wilt melden via de website, opent u de website en volgt u de volgende stappen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢-account.

Meld de vakantiedagen van uw kind

• Klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel.
  • Op de profielpagina van uw kind klikt u op Vakantie melden.
  • Er zal vervolgens een nieuw venster verschijnen.
  • Selecteer de begin- en einddatum van de vakantiedagen die u wilt melden. U kunt ook een notitie toevoegen.