Vergeet bellen, sms'en en e-mailen! Met Parent kunt u personeelsleden en de ouders van de kinderen informeren over aanstaande vakanties.

Deze functie laat u weten hoeveel kinderen er komen tijdens de geplande vakantiedagen, zodat u het aantal personeelsleden dat u op die dagen nodig heeft kunt inplannen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u vakantiedagen wilt inplannen. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar de Aanwezigheid Vakantiedagen pagina

Klik op het Hulpprogramma's icoon en klik vervolgens op de knop Tonen onder Aanwezigheid vakantiedagen.

Voeg vakantiedagen toe met een aanwezigheidsverzoek

Om vakantiedagen met een aanwezigheidsverzoek toe te voegen volgt u de onderstaande stappen:

• Klik op de knop +Aanwezigheidsverzoek.
  • Er zal een pop-upvenster verschijnen.

Vul de volgende verplichte velden in:

• Titel: vul hier de gewenste titel in.
  • Ontvangers: selecteer wie het aanwezigheidsverzoek ontvangt.
  • Startdatum: de startdatum van de vakantie.
  • Einddatum: de einddatum van de vakantie.

Er verschijnt een lijst met de geselecteerde datums en u moet kiezen welke in deze vakantie worden opgenomen. Doe dit door de schakelknop naast de datums te selecteren die u wilt opnemen.

• Uiterste beantwoordingstijd: de laatste dag dat de ontvangers kunnen reageren op het aanwezigheidsverzoek.
  • Klik op de knop Opslaan en de geselecteerde ontvangers worden op de hoogte gesteld van de geplande vakantiedagen met het verzoek de aan- of afwezigheid door te geven.