Klik op de naam van de instelling waar u de klas wilt aanmaken.
U wordt doorgestuurd naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Toegang tot het beheer van de klassen

Klik eerst op het pictogram Opties en klik vervolgens op de knop Tonen onder Klassen.

Bewerk de informatie van een klas

Klik op de knop Instellingen naast de klas die u wilt bewerken. U wordt doorgeleid naar de pagina waar de informatie van de klas wordt weergegeven.

Nu kunt u alle informatie van een klas bewerken, waaronder:

• Foto: u kunt een foto uploaden.
  • Naam klas: u kunt de naam van een klas bewerken.
  • Beschrijving klas: u kunt de beschrijving van de klas bewerken.
  • Telefoonnummer: u kunt het telefoonnummer van de klas bewerken
  • Klas capaciteit: u kunt de capaciteit van de klas bewerken.
  • Personeelsverhouding: u kunt de verhouding van personeel tot kinderen in de klas bewerken.
  • Statussen: u kunt de statussen bewerken die aan de klas zijn gekoppeld.
  • Statussen bekeken door ouders: u kunt bewerken wat de ouders kunnen zien.

Als u klaar bent met bewerken klikt u op de knop Opslaan.