Klik op de naam van de instelling waar u de klas wilt aanmaken.
U wordt doorgestuurd naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Toegang tot het beheer van de klassen

Klik eerst op het pictogram Opties en klik vervolgens op de knop Tonen onder Klassen.

Voeg een klas toe

Om een klas toe te voegen, doet u het volgende:

• Voer de naam van de klas in.
  • Klik op de knop + Klas toevoegen.

De nieuwe klas verschijnt in de klassenlijst.

Opmerking: Bovenstaande handeling geldt ook voor het toevoegen van andere ruimtes, zoals de keuken, het kantoor of de buitenspeelplaats.