Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Toegang tot de kalender

Klik bovenaan de website op het pictogram Kalender en u belandt op de kalenderpagina.

Verwijder activiteit

Zodra u op de kalenderpagina bent, ziet u de geplande activiteiten. Klik op de activiteit die u wilt verwijderen en er verschijnt een pop-upvenster zoals hieronder.

Klik op het optiemenu (3 horizontale punten) en klik vervolgens op Verwijderen.

Er verschijnt een waarschuwing. Klik op Ja als de activiteit wilt verwijderen.

Did this answer your question?